- Producten

ACTIE!! Wegwerp 3-laags mondmaskers. Doos 50 stuks €5.

Producten

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die u kunt gebruiken. U kunt kunt deze zowel bij een bezoek aan mijn praktijk, als via het contactformulier bestellen. Deze producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Water, zuurstof en tinctuurdoorlatende nagellak - €3,50

Depend O2 nagellak 5 ml heeft een gepatenteerde formule die zuurstof doorlaat tot de nagelplaat, wat niet het geval is bij traditionele lak. Daardoor uitstekend geschikt voor schimmelnagels en andere nagelaandoeningen tijdens genezing. Het kan goed in combinatie met schimmelproducten/ tincturen gebruikt worden. Mooie glans, gellak effect en goed dekkend. Vrij van tolueen, formaldehyde, dybutylftalaat en kamfer. Kan ook als halal nagelak worden gebruikt.

Dadi oil - €7,-

De award winning biologische koudgeperste Dadi Oil, als best geteste nagel- en huidolie. Zeer geschikt voor: snelle groei, herstel en stevigheid van de nagelplaat en gebarsten nagelriemen. Werkt als krachtige geleider bij sprays en tincturen waardoor schimmel sneller geneest. Ook als gezichtsserum (hydrataterend en voedend), voor psoriasis, losgelaten nagels, eczeem, koortslip, insectenbeten, (zonnebrand) wondjes, puistjes, kloven, huid/nagel herstel na chemo, droog haar etc. Dadi Oil wordt snel opgenomen, is niet vet en hoog aan micro nutrienten. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen door duurzame techniek, zonder kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is naturlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur. 2x daags in de nagelwal en over de nagel.

FunghiClear 50 ml - €18,-

FunghiClear Spray tegen voet- en nagelschimmel is sinds 1 maart 2014 geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en word uitsluitend verkocht door professionele pedicures.

Een effectieve natuurlijke antischimmelspray met manuka olie. FunghiClear heeft een aantal unieke eigenschappen. De ontwikkelaars hebben goed gekeken naar de bestaande producten en hebben met FunghiClear een product samengesteld dat zeer effectief is en waarmee ook de grootste bron van herbesmetting van een schimmel kan worden behandeld, namelijk de schoenen. Manuka Olie is het hoofdbestanddeel van FunghiClear. Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. De Manuka plant is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen. Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmelremmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft. Het is ook te gebruiken als deodorant bij overmatig zweten van de voeten. FunghiClear is veilig voor gebruik voor mensen met diabetes. De fysiologische eigenschappen van FunghiClear zijn: snelle opname; verkoelend effect; creëert een milieu waarin schimmels niet kunnen leven. 

Gebruiksaanwijzing: 's Ochtends bij het opstaan en 's avonds bij het naar bed gaan, de aangedane plek 1x sprayen vanaf ca. 2 cm. Tweemaal daags dus en de voeten en tenen vooraf goed afdrogen. Ook hier geldt de gouden regel: u mag geen enkel dag overslaan, aangezien schimmelwoekering sneller plaatsvindt dan nagelgroei. Schimmels verplaatsen zich vaak via de schoen en kunnen zo op andere plaatsen aan de voet opnieuw voor overlast zorgen. Om kruisbesmetting te voorkomen: hou de pomp in de schoen richting de neus en spray 1x. Herhaal dit 5 dagen achter elkaar. Hierdoor wordt de schimmel in de schoen compleet gedood.

Puurvera voetschimmelcreme - €11,-

Dezelfde fantastische combinatie van ingredienten als de Puur Vera Menthol maar dan met het actieve ingredient Tolnaftaat. vAangezien Tolnaftaat in Nederland niet gebruikt wordt in anti-schimmel cremes zijn mensen hier nog niet resistent voor! Helpt ook bij veel vormen van eczeem en ringworm.

Puurvera voet of handcrème 100 ml €13 + 500 ml op verzoek

De Puurvera producten bevatten pure aloe vera - bevat geen parabenen - veilig voor diabetici of ander gevoelig huid 

Hielcreme blauw: voor herstel en verlichting van droge voeten, droge hielen en ernstige kloven. Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingredienten Allantoine en Salicyl Acid dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen en uiteraard ook in de rest van de voet. De crème verzacht en hydrateert goed. Handcreme: voor hydratatie en herstel van droge handen en kloven. Helend snail extract gecombineerd met speciale voedingsstoffen dringen effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van celvernieuwing. Uw huid wordt optimaal beschermd tegen de dagelijkse weersinvloeden en uitdroging door huishoudelijk werk. Helpt kloofjes, huiduitslag, allergische reacties en andere irritaties snel te herstellen. De creme is geschikt voor de meest gevoelige huid en wordt snel opgenomen. Maakt droege, ruwe en schrale handen weer heerlijk glad en zacht.

Lege plastic flesjes met dop 120ml €0,75

Sterke kwaliteit en sluit goed, ideaal voor bijv. vloeistoffen tijdens vakantie. Wordt verklocht per 2 stuks.