- Overige info.

Nouvital

 

 

 

 

 

 

 

Nouvital is een innoverend cosmeticamerk met een uitgebreide huidverzorgingslijn met eerlijke producten voor elk huidtype, zelf op de meest gevoelige huid. Deze producten bevatten natuurlijk zuivere ingrediënten, die een zeer krachtige werking hebben om zo het beste uit uw huid te halen. 

Producten van Nouvital zijn:

  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie en lanoline (i.v.m. glutenallergie)
  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
  • Dierproefvrij

Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Schimmeldiagnostiek

Schimmelnagels zijn een veelvoorkomend probleem. Ik heb de cursus ‘Schimmeldiagnostiek’ met goed gevolg afgerond en ben voor deze specialisatie gecertifeerd. Hierdoor heb ik nu de kennis in huis om dit probleem adequaat aan te pakken. De cursus die ik hiervoor heb gevolgd is een waardevolle aanvulling op mijn andere specialisaties. Wat betreft de schimmeldiagnostiek werk ik samen met UMC St. Radboud in Nijmegen. Op verantwoorde wijze kan ik een stukje nagel/huid (biopt) afnemen. Dit wordt beoordeeld door UMC St Radboud voor diagnose op de aanwezigheid van schimmels. Na de uitslag kan ik samen met de cliënt – en in eventueel overleg met uw huisarts – een effectief zorgtraject inzetten. De kosten van het laboratoriumonderzoek worden door de zorgverzekeraar vergoed. Wilt u meer informatie over Schimmeldiagnostiek neem dan contact op, zodat we de mogelijkheden vrijblijvend kunnen bespreken. Mijn certificaat is geregistreerd bij UMC St Radboud, Nijmegen.